Skip to Store Area:

EsentialCARE

Despre noi

Cine suntem.

SC SDE COM SRL
str Pictor Grigorescu, nr 8, bl H, ap29, Campulung Muscel, Arges
CUI RO3835944
Nr. De ordine in Registrul Comertului J03/730/1993


 

Magazin Ulric de Varens

Parfumuri originale cu preturi accesibile.

Prin magazinul esentialcare.ro nu comercializam parfumuri contrafacute, replici sau falsuri. Parfumurile sunt importate din Franta direct de la producatori, si sunt livrate in ambalajul si accesoriile originale livrate de producator.

Parfumurile UDV (Ulric De Varens), Jeanne Arthes, Evaflor sunt adresate segmentului middle-market. Ulric De Varens este liderul acestui segment in Franta, si detine si o serie de magazine proprii in Paris.
Toate aceste companii sunt producatori de marca, cu prezenta internationala si cu propriile lanturi de magazine. Mai multe informatii aici:


Magazin Ulric de Varens
Pentru produsele vandute se ofera factura conform legilor in vigoare.

Preturile produselor sunt afisate in RON, cu TVA, si sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Ne rezervam dreptul de a reactualiza preturile, fara notificari prealabile.

Metode de livrare.

Livrarea se face prin curier rapid (fan curier) taxa fiind de 20Ron sau prin Posta Romana - cost 10Ron, cu plata ramburs.

In cazul livrarii prin curier rapid, veti primi comanda in 24 de ore de la momentul plasarii ei pe sit, daca aceasta a fost plasata in zi lucratoare in Bucuresti, si 48 ore de la receptionarea comenzii in restul tarii.
Livrarea prin Posta Romana se face in termen de 3 zile de la plasarea comenzii in Bucuresti, si 5 zile pentru restul tarii.


Conditii de returnare a produselor.

Produsele pot fi returnate intr-un interval de 10 zile lucratoare de la data receptionarii, cu conditia ca ambalajul sa nu fie desfacut sau deteriorat.Contacteaza-ne.

asteptam cu interes mesaje la contact@esentialcare.ro sau
la numarul de telefon: 0743.600.722

echipa EsentialCARE